Alle trainingen

Bekijk hier alle trainingen die wij aanbieden

Prince2

Kies een PRINCE2-cursus om ’s werelds meest populaire projectmanagementmethode te leren en je cv een boost te geven.
Een PRINCE2-cursus leidt tot professionele certificering en je leert een robuuste projectmanagementmethode voor alle projecten. Kies uit live of virtuele lessen. Alle PRINCE2-cursussen worden gegeven door ervaren projectmanagers en omvatten de PRINCE2-examens zonder extra kosten. Alle cursussen zijn geaccrediteerd door PeopleCert namens AXELOS en zijn gebaseerd op PRINCE2 6e editie.

Leergang Agile projectmanagement (Agile PM)

Een cursus Agile Project Management voorziet je van moderne vaardigheden.
Met meer dan 100.000 mensen die gecertificeerd zijn met Agile Project Management-kwalificaties, is AgilePM de meest populaire route naar het ontwikkelen van een Agile-carrière.

Gebaseerd op DSDM, geeft een Agile Project Management-cursus u inzicht in hoe u Agile-filosofie en -technieken kunt toepassen om projecten sneller op te leveren en toch aan de verwachte kwaliteit te voldoen.

Alle Agile Project Management-trainingen zijn virtuele klassikale cursussen die worden gegeven door onze deskundige AgilePM-instructeurs.

APM-cursussen

De Association for Project Management is de gecharterde instantie voor het projectberoep in het VK. APM-kwalificaties zullen uw projectmanagementcarrière in het VK een boost geven.
APM-cursussen leren studenten de best practices in projectmanagement en zijn gebaseerd op de APM Body of Knowledge.

Kies een APM-cursus als een live of virtuele klassikale cursus die wordt gegeven door ervaren projectmanagers en neem de APM-kwalificatie-examens op.

Referenties van studenten

Het versterken van projectmanagement in uw organisatie.. Dat is wat wij doen!

Super leuke en nuttige cursus PMI gevolgd. Dank hiervoor!
Kelvin
Rotterdam
Veel geleerd in korte tijd. Fijn leermateriaal
Lidia
Ijstelsteijn